Tarife extensii gene FIR CU FIR

Tarife Extensii Gene Fir cu Fir

Extensii gene FIR CU FIR 1D 

➤ 130 RON 

Durată procedură: aproximativ 2h

Extensii gene FIR CU FIR 2D

➤150 RON 

Durată procedură: aproximativ 2h

Extensii gene FIR CU FIR 3D

➤170 RON 

Durată procedură: aproximativ 2h:15min

Extensii gene FIR CU FIR 4D

➤200 RON 

Durată procedură: aproximativ 2h:15min

Extensii gene FIR CU FIR 7D-12D (HOLLYWOOD)

➤240 RON 

Durată procedură: aproximativ 2h:30min

DEMONTARE GENE FIR CU FIR

➤40 RON 

Durată procedură: 30 min

Programare rapidă prin telefon

☎ 0759 666 111 - click pentru apel

DETALII IMPORTANTE PRIVIND SERVICIILE DE APLICARE EXTENSII GENE FIR CU FIR EFECTUTATE ÎN CADRUL MIT MIT SALON

Gene fir cu fir – extensiile genelor naturale se face cu un adeziv profesional, hipoalergic, care lipește pe fiecare fir natural o extensie. Acesta nu provoacă iritații sau disconfort.  

Fiecare clientă își  poate alege ce fel de look dorește. Pentru un look mai natural, se aplică extensii de gene 1D, care presupun aplicarea unei gene false pe una naturală. Dacă clienta are gene rare, se recomandă extensiile de gene 2D, care presupun aplicarea a două gene false pe o geană naturală. Pentru a obține un volum mai mare, optăm pentru extensii de gene 3D. Pentru efecte spectaculoase, se poate opta pentru gene 4D sau efectul Hollywood (7-12D).  

Pașii de aplicare a genelor fir cu fir:

demachiere – dacă e cazul

folosirea unui demachiant special fără ulei în zona ochilor

aplicarea unor plasturi speciali sau benzi adezive din hârtie ori plastic peste genele inferioare (pentru a preveni lipirea genelor inferioare de cele superioare în timpul procedurii)

aplicarea extensiilor de gene cu pensete speciale – se separă firele de gene naturale, lăsând liber doar firul pe care urmează a fi aplicată extensia, cu o altă pensetă. Firul artificial se trece printr-un adeziv special și se lipește pe firul natural

pieptănarea genelor

dezlipirea plasturilor

➤instructajul de întreținere ulterioară a genelor aplicate 

Ce trebuie să faci înainte și după aplicarea genelor fir cu fir? 

Cu 24 de ore înainte de aplicarea extensiilor, nu se recomandă folosirea mascara și nici folosirea de farduri. După 48 de ore de la aplicarea genelor, evitați sauna, solarul și contactul cu apa în jurul ochilor. De asemenea, evitați produsele pe bază de ulei (demachiante, ulei, cremă), deoarece scad rezistența extensiilor de gene.

Demachierea zilnică este foarte importantă, iar aceasta trebuie făcută folosind produse pe bază de apă (loțiune micelară, demachiant pentru ochi și buze). Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf și machiaj care, în timp, duc la sensibilitatea ochilor și la diferite alergii.

Se recomandă spălarea genelor cu apă (în afara primelor 48 de ore), cu mișcări ușoare în direcția creșterii acestora. Puteți folosi dușul cu presiune mică (însă nu cu apă fierbinte), împreună cu o spumă de curățare a tenului. Aceasta elimină toate reziduurile de machiaj care se pot acumula la rădăcina genelor naturale. Alte recomandări: nu frecați ochii, nu trageți de gene și periați genele, o dată pe zi, cu o periuță specială.

La cât timp trebuie să revin la salon pentru întreținere?

Genele fir cu fir necesită întreținere o dată la 3 săptămâni, maximum 4 săptămâni. Rezistența lor depinde atât de tenul clientei, cât și de modul de întreținere. În cazul în care doriți să renunțați la extensiile de gene, nu încercați să le îndepărtați acasă! Demontarea lor se face la salon, cu soluții și tehnici speciale, pentru a preveni căderea firelor naturale de păr. 

În cazul solicitării garanției, a informațiilor suplimentare sau pentru orice alte nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0759 666 111 sau pe e-mail la hello@mitmit.ro.
Îți mulțumim că ai ales în mod informat serviciile oferite de MIT MIT Salon!

Scrie-ne!
Programează-te pe WhatsApp!
Bună! Cu ce te putem ajuta?
Powered by