Tarife dermopigmentare

Tarife Dermopigmentare Sprâncene & Buze

Dermopigmentare sprâncene

Dermopigmentare sprâncene cu retuș inclus (la 3-4 săptămâni) 1̶2̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶ 

599 RON – ofertă limitată

GRATUIT – retuș (peste 3-4 săptămâni)

Retușul este recomandat pentru rezultat îndelungat și se programează după sesiunea inițială de dermopigmentare. 

Tariful include: consultație inițială, desenare și stilizare formă, pensat, cremă post-tratament cadou! 

dermopigmentare buze

Dermopigmentare buze cu retuș inclus (la 3-4 săptămâni) ➤ 1̶3̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶

589 RON – ofertă limitată

199 RON – retuș (peste 3-4 săptămâni)

Retușul este recomandat pentru rezultat îndelungat și se programează după sesiunea inițială de dermopigmentare. 

Tariful include: consultație inițială, desenare și stilizare formă, cremă post-tratament cadou! 

 

retușuri pentru tatuaje cosmetice vechi

Retuș sprâncene ➤ 600 – 800 RON

Retuș buze ➤ 700 – 900 RON

Tariful variază în funcție de tipul de retuș și se stabilește la fața locului, în timpul consultației inițiale. Acestea sunt tarifele minimale/maximale, orientative. 

DETALII IMPORTANTE PRIVIND SERVICIILE DE DERMOPIGMENTARE EXECUTATE ÎN CADRUL MIT MIT SALON

Informații utile  în ceea ce privește serviciile oferite  în cadrul MIT MIT Salon. Această unitate oferă servicii de manichiură și pedichiură, precum și de dermopigmentare (tatuaj cosmetic semipermanent) conform legilor și prevederilor în vigoare. Vă sugerăm parcurgerea acestor informații înainte de a agrea executarea oricărei manopere de către personalul avizat MIT MIT Salon:

 

 1. TARIFELE PRACTICATE

Tarifele serviciilor sunt afișate atât în incinta salonului (la recepție), cât și online, pe site-ul www.mitmit.ro. Pentru detalii suplimentare sau clarificări, nu ezitați să cereți detalii la recepție sau tehnicianului care se ocupă de dumneavoastră.

Fiecare manoperă are prețuri defalcate în funcție de pașii necesari pentru executare:

 • Dermopigmentare sprâncene – 1200 RON 599 RON + 1̶9̶9̶ ̶R̶O̶N̶  0 RON la retuș (ofertă limitată).

Tatuajul cosmetic presupune consultație inițială, stabilirea tipului de ten și a modului de abordare al acestuia, stilizarea formei actuale a sprâncenelor prin pensare, stabilirea formei tatuajului cosmetic ce va fi realizat– veți primi sugestia tehnicianului pe care o veți ajusta împreună în funcție de dorințele dumneavoastră, precum și ședința propriu-zisă de tatuare, care se va finaliza cu instructajul pentru îngrijirea tatuajului și substanțele pe care aveți/nu aveți voie să le folosiți în perioada imediat următoare.

În cadrul acestei vizite veți stabili și o programare ulterioară (temporizată la 3-4 săptămâni, în funcție de decizia tehnicianului, pentru retuș – retușul este obligatoriu pentru reușita procedurii și se face după vindecarea tatuajului inițial și este inclus în prețul mai sus menționat.

 

 • Dermopigmentare buze – 1300 RON 589 RON + 199 RON la retuș (ofertă limitată).

Tatuajul cosmetic presupune consultație inițială, stabilirea tipului de ten și a modului de abordare al acestuia, stabilirea formei tatuajului cosmetic ce va fi realizat – veți primi sugestia tehnicianului pe care o veți ajusta împreună în funcție de dorințele dumneavoastră, precum și ședința propriu-zisă de tatuare, care se va finaliza cu instructajul pentru îngrijirea tatuajului și substanțele pe care aveți/nu aveți voie să le folosiți în perioada imediat următoare.

În cadrul acestei vizite veți stabili și o programare ulterioară (temporizată la 3-4 săptămâni, în funcție de decizia tehnicianului, pentru retuș – retușul este obligatoriu pentru reușita procedurii și se face după vindecarea tatuajului inițial și este inclus în prețul mai sus menționat.

 

 • Retuș tatuaje cosmetice vechi – între 600 – 800 RON (sprâncene) și între 700 – 900 RON (buze)

Acest serviciu se referă la tatuajele cosmetice realizate în alte saloane, care necesită retușuri/corecturi. Prețul va fi stabilit la fața locului, împreună cu tehnicianul, după ce vor fi evaluate dificultatea manoperei, timpul de execuție și posibilitatea obținerii unui rezultat cât mai apropiat de dorințele clientului. Prețurile exprimate mai sus sunt minimale/maximale, orientative.

 

 1. TIMPI DE EXECUȚIE

În funcție de dificultatea și numărul de pași necesari execuției unei manopere, timpii necesari pentru finalizare pot varia ușor față de cei de mai jos. Aceșit timpi sunt orientativi și pot suferi abateri (maximum 30 minute +/-):

 • Dermopigmentare sprâncene: ~3h:30 (1h – consultație, stilizare formă prin pensare, desenare și ajustare formă dorită | 2h – ședința propriu-zisă de tatuare | 30 min – instructajul pentru îngrijirea ulterioară a tatuajului)
 • Dermopigmentare buze: ~3h:30 (1h – consultație, desenare și ajustare formă dorită | 2h – ședința propriu-zisă de tatuare | 30 min – instructajul pentru îngrijirea ulterioară a tatuajului)
 • Retuș tatuaj cosmetic vechi: ~3h:00 (45min – consultație, desenare și ajustare formă dorită | 2h – ședința propriu-zisă de tatuare | 15 min – instructajul pentru îngrijirea ulterioară a tatuajului)

 

 1. GARANȚIE MANOPERĂ

În cazul în care, din motive ce nu țin de factori externi (întreținere necorespunzătoare a tatuajelor), manopera executată în MIT MIT Salon de către personalul avizat se degradează, oferim retuș gratuit  în următoarele intervale de timp de la executare*:

 • Dermopigmentare sprâncene: 30 de zile de la data retușului
 • Dermopigmentare buze: 30 de zile de la data retușului

În cadrul MIT MIT Salon folosim pigmenți de top marca PhiBrows, de origine austriacă, recomandați de specialișt renumiți în domeniu. Aceștia au caracter hidrofob: insolubili in apa,limfa sau sânge. Conțina oxid de fier roșu sincronizat nedetectabil la examenul de Rezonanță Magnetică (RMN). De asemenea, au o  caracteristică extrem de importanta: pigmentul galben comprimat. Comprimarea pigmentului duce la creșterea stabilității sale(rezistenței in timp). Prin natura sa, culoarea galbenă este cea mai instabilă. Când se estompează din piele, sprancenele pot deveni gri sau roșiatice. Aceasta caracteristică  face ca formula de pigmenti SUPE sa fie prima la nivel mondial care pastreaza stabilitatea culorii in timp fara decolorări in nuanțe nenaturale.

Vă asigurăm de calitatea produselor și manoperelor realizate în cadrul salonului nostru. Vă rugăm să respectați cu strictețe indicațiile tehnicianului pentru a vă bucura de un rezultat optim, cât mai rezistent în timp!

 

În cazul solicitării garanției, a informațiilor suplimentare sau pentru orice alte nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0759 666 111 sau pe e-mail la hello@mitmit.ro.
Îți mulțumim că ai ales în mod informat serviciile oferite de MIT MIT Salon!

Scrie-ne!
Programează-te pe WhatsApp!
Bună! Cu ce te putem ajuta?
Powered by